Erämajan tunnelmalliset tilat ovat toimivat ja nykyaikaiset, joten monenlaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestäminen onnistuu vaivatta. Tilat ovat uusittu vastikään vuonna 2018. Lisää tuoreita kuvia löydät kuvagalleriasta. Sinun on myös mahdollista tulla tutustumaan tiloihin paikan päälle. Seuraavaksi kerromme tarkemmin salista, keittiöstä ja pihapiiristä, sekä annamme vinkkejä Mäntyharjun muista palveluista, jotka voisivat kiinnostaa sinua. 

Sali

Erämajan sydän on sali, joka on sisustettu hyvällä maulla majan hengen mukaisesti. Ikkunoista avautuu näkymä Kallavedelle. Vieraita saliin mahtuu noin 100. Salissa on pitkät pöydät ja penkit, sekä isoja pöytiä esimerkiksi ruoka- ja juomatarjoilua varten. Pöytien ja tuolien sijoittelua on helppo muuttaa tilaisuuden vaatimusten mukaisesti. Tilaa saa vapaasti koristella oman maun mukaan juhlatilaisuutta varten. Vaatenaulakko ja kaksi wc:tä löytyvät heti majan eteisestä.

Keittiö

Erämajan toimivassa ja siistissä suurtalouskeittiössä juhlien ruoka- ja juomapuolen järjestäminen käy vaivatta. Keittiössä on hyvin lasku- ja säilytystilaa suurellekin määrälle tarjottavaa. Keittiöstä löytyy esimerkiksi kaksi reilunkokoista jääkaappia ruokien ja juomien säilytystä varten, liesi ja uuni, lajitelma uusia kattiloita sekä pannuja, kahvinkeitin, sekä ruokailua varten astiasto tarjottimineen. Tiskejä ei tarvitse pestä käsin, vaan ne hoituvat hetkessä astianpesukoneella. 

Tarjottavien valmistaminen myös paikan päällä on mahdollista – tosin kovin vaativia kokkauksia varten kannattaa tuoda myös omia välineitä. Varsinainen kattaus on helppo tehdä isolle pöydälle salin puolelle.

Mäntyharjun palvelut

Erämajalta on vain viiden minuutin ajomatka Mäntyharjun keskustaan, josta löytyy hyvin palveluja.

Jos sinä tai vieraasi olette tulossa kauempaa, juna on auton lisäksi kätevä kulkuväline. Mäntyharjulle junailee Helsingistä kahdessa tunnissa.

Majoittuminen Mäntyharjulla onnistuu esimerkiksi viehättävässä bead and breakfastissa Villa Aurorassa, Pinuksessa tai Linkkumyllyllä. Mäntyharju on myös tunnettu mökkikunta, joten vuokramökin löytäminen on sekin helppoa. 45 minuutin ajomatkan päästä Mikkelistä löytyykin jo enemmän kaupungin palveluja kuten hotelleja.

Luonnon lisäksi Mäntyharjun nähtävyyksiin kuuluu mm. Taidekeskus Salmela.